Zonnebrillen

In de zon kijken is niet fijn. Daarom is lang geleden de zonnebril uitgevonden. Een zonnebril helpt het licht dat in de ogen valt te temperen. Dat brengt rust aan de ogen. Sommige zonnebrillen houden ook nog schadelijke UV-stralen tegen. Maar is dat de enige reden om een zonnebril te dragen? Nee, een zonnebril is natuurlijk óók een superleuk mode-accessoire waarmee je je looks helemaal kunt afmaken!

Of het je nu gaat om de beste bescherming tegen de zon of om lekker trendy voor de dag te komen: bij George de Jong Optiek vind je de zonnebril die bij je past. We zijn altijd op de hoogte van de laatste zonnebriltrends en hebben zonnebrillen van alle grote modemerken in huis. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor zonnebrillen op sterkte.

Voor wie regelmatig een headset draagt, is de Serengeti-zonnebril van TAVAT een uitkomst. Deze zonnebril heeft een speciale verende poot. Dit heeft twee voordelen: de headset lekt geen geluid en het pootje wordt niet door de headset in het hoofd gedrukt.

Vragen over onze zonnebrillen? Neem gerust contact op om kom langs.