Oogmetingen

Bij George de Jong Optiek hebben we opticiens en een optometrist in dienst.  Onze optometrist onderzoekt al jaren de ogen van onze klanten om eventuele afwijkingen en oogziektes op te sporen. Vroeger deden alleen oogartsen oogonderzoek waardoor lange wachttijden ontstonden. Dankzij optometristen kan men tegenwoordig snel en deskundig worden geholpen. In de loop van de jaren heeft onze optometrist zich op diverse vlakken gespecialiseerd. Zo is ze expert op het gebied van maatwerk lenzen, onder andere voor de oogziekte Keratoconus en is ze gespecialiseerd in het meten van kinderen.

Uiteraard werken we met de meest geavanceerde apparatuur. Zo hebben we een 3D Oct Laser Oogscan, waarmee we een driedimensionaal beeld van het oog kunnen krijgen. Met dit apparaat worden de weefselstructuren voor en achter in het oog zichtbaar, waardoor we eventuele afwijkingen veel sneller kunnen zien.

Wij werken dus altijd met de beste instrumenten, zoals bijvoorbeeld de Visioffice. Dit is een innovatief systeem waarmee monturen en glazen perfect kunnen worden opgemeten. Visioffice registreert in een handomdraai de gezichtskenmerken en de bewegingen van het hoofd en de ogen. Met die nauwkeurige gegevens kunnen het montuur en de glazen nog beter op maat worden gemaakt.

Wat we bij George de Jong Optiek graag willen benadrukken is dit:  er is veel meer mogelijk dan je denkt. Waarom zou je genoegen nemen met lenzen of glazen die niet doen wat ze beloven? Geef je ogen de kwaliteit die ze verdienen.

We krijgen zo vaak klanten in de winkel die al van alles geprobeerd hebben en bij ons wél vinden wat ze nodig hebben. Dat begint uiteraard met een goede oogmeting en eindigt met perfect op maat gemaakte lenzen of een bril.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina en bij de klantervaringen op deze website.

Wil je weten wat wij voor jouw ogen kunnen betekenen? Kom langs in de winkel of maak een afspraak: 020-6122246.